Act-On overzicht

Nieuwe kijk op marketing

Ga een stap verder dan ‘lead-to-revenue’ cycli

Marketeers kunnen de ervaring door de hele klantlevenscyclus heen sturen en bij elke stap resultaten weergeven.

Haal de barrières tussen de silo’s neer

De verkoop- en serviceafdelingen kunnen een relatie opbouwen en inkomsten genereren aan de hand van marketinginformatie die via verschillende kanalen, hulpmiddelen en functies zijn verzameld.

Ga snel aan de slag

Stel uw account in, sluit uw databank aan en begin met marketing. U hoeft niets van HTML te weten en hebt ook geen IT-ondersteuning nodig. Snelle start, snelle ROI.

Blijf al uw favoriete hulpmiddelen gebruiken

Act-On kan geïntegreerd worden met de populairste CRM- en CMS-systemen, sociale netwerken, web- en evenement beheersystemen, gegevensbronnen en hulpmiddelen als Litmus, AdWords en LinkedIn. U beheerst uw marketingstack, niet andersom.

Krijg toegang tot uw engagement gegevens

Act-On biedt een grote verscheidenheid van methodes voor de in- en uitvoer van gegevens, zoals CRM-synchronisatie, FTP, en API’s. Zo gaan al uw gegevens waar u wilt en wanneer u dat wilt.

Act-On Anywhere

Geniet overal in de cloud van de voordelen van Act-On. Werk in uw favoriete CMS (Drupal, WordPress, enz.), CRM (Sugar, Microsoft Dynamics, Salesforce, NetSuite, Infor CRM, et al.) – of een andere webomgeving.

Act-On in één oogopslag

Platform van wereldklasse

  • Volledige inkomende en uitgaande functionaliteit, simpel en over meerdere kanalen heen
  • Naadloze integratie en orkestratie tussen functies
  • Verschaft gegevens over de betrokkenheid bij acquisitie, retentie en uitbreiding, met het oog op ROI

Realistische prijzen

U krijgt het hele platform van Act-On voor een betaalbare prijs; geen verborgen kosten.

Bloeiend ecosysteem

Gebruik ons netwerk van bedrijfspartners, consulting partners of Act-On’s Pro Services om uw bedrijfsgroei te optimaliseren.

Uitbreidbaar platform

Hulpmiddelen en -bronnen om de perfecte applicatie te bouwen en deze te integreren met Act-On.

Een cloud-gebaseerd platform, ontworpen voor marketing- en verkoopteams

Marketeers: u krijgt een goed doordachte suite van intuïtieve en eenvoudig te gebruiken marketinghulpmiddelen. Hiermee beheert u de levenscyclus van het engagement naar de klant en orkestreert u gecoördineerde programma’s over afdelingen en kanalen heen.

Verkoop: U krijgt uw eigen toegang tot Act-On, rechtstreeks in uw CRM als u er een gebruikt. Krijg dagelijks op volgorde van prioriteit gesorteerde leads, waarschuwingen voor belangrijke webbezoekers en complete lead-profielen met activiteitengeschiedenissen, ongeacht waar u zich op het web bevindt.

Act-On Platform

Hoe haalt u er profijt uit?

Email Marketing Engine Intuïtief, krachtig en robuust: onze e-mailtoepassing laat u elk aspect van uw campagnes beheersen, inclusief de versturing van e-mails binnen de tijdzone van de ontvanger. Gebruik A/B-splittests om te bepalen welke e-mail de gewenste resultaten levert. De hulpmiddelen voor bezorging bevatten instellingen om e-mail moeheid tegen te gaan.
Email Composer U hebt geen HTML-vaardigheden nodig om e-mails te ontwerpen die aanspreken en er op elk apparaat prachtig uitzien. Met de gestroomlijnde Composer wordt dit allemaal simpel. Bekijk uw bericht op verschillende apparaten. gratis hoogwaardige stockfoto’s voor uw gebruik.
Geautomatiseerde programma’s Gebruik drag-and-drop tools om ‘drip- en nurture’ -campagnes op te zetten, die automatisch het juiste tempo en de juiste regelmaat aanhouden. Bepaal uw eigen in- en uitgangscriteria en bewaak de resultaten in real time op een goed zichtbaar scherm. Creëer onboarding-programma’s, loyaliteitsprogramma’s, trigger emails en dankpagina’s, en bekijk uw resultaten.
Account-gebaseerde marketing Krijg één enkele accountweergave, inclusief het kopende team en de beïnvloeders. Creëer account-based campagnes voor e-mail nurturing; coördineer de accountspecifieke communicatie per stap in het traject, over meerdere kanalen heen. Gebruik account scoring voor het meten van de bereidheid om te kopen of om een belcampagne te starten.
Act-On Anywhere Ongeacht de webomgeving waarin u zich bevindt, kunt u op het Act-On Anywhere pictogram klikken om toegang te krijgen tot uw Act-On functies, inclusief de activiteiten geschiedenis voor elke persoon die bij een e-mail in uw Act-On -databank hoort. Marketeers kunnen in hun CMS of ieder ander programma blijven; handelsvertegenwoordigers kunnen in hun CRM werken, of in LinkedIn of hun e-mailprogramma enz.
Lead Scoring Twee woorden: hogere inkomst. Lead scoring verhoogt uw vermogen om prospects te betrekken, leads te beoordelen en diegene te identificeren die klaar zijn om te kopen.
Website Visitor Tracking Ontdek wie uw website bezoekt: uit welk bedrijf komen ze, welke pagina’s bezoeken ze en wat downloaden ze. Met deze informatie kunnen marketeers hun berichten en campagnes optimaliseren en weet de verkoopafdeling hoe ze het gesprek moet beginnen.
Landingspagina’s en formulieren Creëer aansprekende landingspagina’s die dynamische personalisering gebruiken om uw conversie percentages te stimuleren. Creëer progressieve formulieren om relaties in een comfortabel tempo te helpen opbouwen. Professionele landingpagina’s en formulieren zijn eenvoudig te creëren, op basis van uw favoriete sjabloon of helemaal vanaf nul. Tevens zijn ze gemakkelijk aan A/B-tests te onderwerpen en snel te verspreiden.
Social Marketing Gebruik Social Publish om bedrijfsmiddelen te plannen en te delen op Facebook, Twitter en LinkedIn. Gebruik de Twitter Prospector om leads te vinden. Zoek uit hoe uw sociale verkeer het doet in vergelijking met de concurrentie. Vergelijk uw uitgaven aan AdWords met de werkelijk afgeronde verkopen en geboekte inkomsten.
SEO Audit Analyseer elke webpagina, ongeacht waar deze gehost wordt. Voeg metadata toe en stem ze af op de richtlijnen voor beste SEO-praktijken, die evolueren met elke zoekopdracht.
Analyses en rapporten Campagneresultaten in realtime en diepgaande analyses helpen u bij het nemen van gefundeerde beslissingen, of het nu gaat om kleine bijsturingen of bedrijfskritische koerscorrecties.